۱ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۱۹

نقاط ضعف باید برطرف شود؛

نایب قهرمانی فرنگی‌کاران بدون طلا ونقره/نمره قبولی به کم‌تجربه‌ها

نایب قهرمانی فرنگی‌کاران بدون طلا ونقره/نمره قبولی به کم‌تجربه‌ها

تیم ملی کشتی فرنگی ایران درحالی بر سکوی نایب قهرمانی رقابتهای جهانی فرانسه ایستاد که ملی پوشان کم تجربه نتوانستند به مدال طلا و نقره دست پیدا کنند و با سه برنز دوم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی فرنگی ایران، حضور متفاوتی را در رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ فرانسه تجربه کرد. حضوری که از ابتدا با جوانان بی‌ادعا و تیمی بی‌ستاره شکل گرفت و در نهایت به ایستادن بر سکوی نایب قهرمانی جهان ختم شد. تیم ایران به جز سعید عبدولی و یوسف قادریان، فرنگی‌کار باتجربه و میدان دیده‌ای را در ترکیب نداشت و شاید همین موضوع باعث شده بود، کمتر کسی توقع نتایج طلایی و درخشانی از این تیم داشته باشد.

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان طی روزهای ۳۰ و ۳۱ مرداد ماه با حضور ۵۴ تیم در شهر پاریس فرانسه برگزار شد که در پایان تیم ایران پس از تیم روسیه با کسب ۳ مدال برنز توسط محمدعلی گرایی، سعید عبدولی و حسین نوری در اوزان ۷۱، ۷۵ و ۸۵ کیلوگرم و یک مقام پنجمی توسط محمد الیاسی در وزن ۶۶ کیلوگرم و با ۳۶ امتیاز به عنوان نایب قهرمانی رسید.

علی اشکانی از بدو حضورش به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی، بارها به شورای فنی و اهالی کشتی گفت نیاز به زمان دارد و انصافا هم توانست در ادامه برنامه های خود، این وعده را در جهانی فرانسه عملی کند. او همچنان معتقد است باید تا المپیک ۲۰۲۰ به او فرصت دهند تا بتواند همین جوانانی که در فرانسه در برابر بزرگان اوزان خود درخشیدند، بارورتر و آبدیده شوند.

فرنگی‌کاران کم تجربه تیم ملی در رقابتهای جهانی فرانسه برای المپیک بعدی، مشق درخشش و موفقیت کردند. آنها نشان دادند می توانند با اعتماد و حمایت از سوی متولیان امر به قله افتخار برسند. اعتماد و حمایتی که در سیستم و برنامه های سرمربی قبلی تیم ملی جایی نداشت.

کشتی فرنگی ایران تا قبل از المپیک ۲۰۱۶ ریو همواره بر ستاره های همیشگی، کم انگیزه و پا به سن گذاشته خود تکیه داشت و نتیجه اش را به تلخ ترین شکل ممکن در المپیک دید. شاید از همان روزها هم می‌شد به جوانانی که امروز درخشیند اعتماد کرد و امروز چند قدم از وضعیت کنونی جلوتر قرار گرفت.

با این حال نباید چشم بر روی نقاط ضعف هم پوشید. درست است که برخی ملی پوشان ایران کم تجربه بودند اما انتظار فینالیست شدن و گرفتن یکی از مدال های طلا و نقره هم وجود داشت که هیچ ملی پوشی از ایران به فینال راه پیدا نکردند. 

ضمن اینکه از نظر کیفیت مدال هم تیم ملی کشتی فرنگی ایران بدون کسب مدال طلا و نقره در رده دوازدهم جدول رده بندی ایستاد. هر چند که در چنین مسابقاتی امتیازات کسب شده مهم است اما به هر حال برای رویدادهای بین المللی دیگر باید به این مهم نیز توجه ویژه شود.

کد خبر 4067043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha